Page content

Wespenbestrijding Apeldoorn


Een goed voorjaar geeft in de zomer een goede wespen populatie. De wespen beginnen dan al vroeg met het bouwen van een wespennest en wanneer de eerste eitjes uitkomen kan men in de stad al overlast ervaren. We beginnen dan ook al vroeg in het jaar met wespen bestrijden in Apeldoorn.

Apeldoorn een stad met veel inwoners, winkels en bedrijven. Dit brengt veel gezelligheid en sfeer met zich mee maar brengt soms ook wat minder leuke dingen mee. Mensen en bedrijven produceren afval wat ook weer ongedierte aantrekt. Zo zijn wespen dol op zoetigheid en dat is ’s zomers wel te vinden in zo’n grote stad als Apeldoorn. U zoekt iemand die voor u de wespen kan bestrijden in Apeldoorn.

Wespenbestrijding in Apeldoorn

Voor wespenbestrijding in Apeldoorn is altijd wel iemand in de buurt. Zo kunt u een wespennest in uw tuin, spouwmuur, onder het dak of waar dan ook hebben. En daar wilt u het liefst zo snel mogelijk vanaf. Wij bestrijden de wespen in Apeldoorn al verschillende jaren. Neem contact op en wij komen de wespen bij u bestrijden.

We rekenen hiervoor een vaste prijs van € 60,- met garantie dat alles dood gaat.

wespen bestrijden apeldoorn

tel.nr. wespenbestrijder apeldoorn

Comment Section

7 reacties op “Wespenbestrijding Apeldoorn


Door F. de Bruin op 1 mei 2014

Al een aantal jaren last van bijen in de spouwmuur bij de Erdee Media Groep. Op zich niet echt een probleem totdat ze via de spouwmuur de afdelingen opvlogen wat een gevaar kan opleveren voor collega’s. Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf wat ik gevonden heb in Tijmen van Steeg. Ter plaatse heeft hij bezoek gebracht en gelijk behandeld. Ondanks het grote nest hebben wij na de behandeling geen last meer van bijen. Kortom een bedrijf wat betrouwbaar is en van aanpakken weet


Door Janneke op 2 juni 2016

Plots een zwerm of nest bijen in schoorsteen. Niet echt fijn met klein kind thuis en hoogzwanger zijn.
Direct gebeld en met een uur stond hij bij ons op de stoep. Ondanks steile dak heeft hij dit nest toch weten te bestrijden en dag later al geen last meer.


Door Hanneke op 4 maart 2017

Eind augustus een prima behandeling van een wespennest in de spouwmuur, met wespen binnenshuis, door Tijmen van Steeg. Heel snel geen wesp meer gezien. Alleen had ik nu, eind februari, een groot insect binnen door een open raam (de hor kan er in de winter wel uit, dacht ik). Tijmen maar gemaild, want ik kon hem even later nergens meer vinden en was bang voor een nest binnen. Dan helpt het erg als je weliswaar de bevestiging krijgt waar je bang voor was, nl dat dit best eens een nieuwe wespenkoningin kon zijn, maar ook dat hij zomaar weer ergens tegen een raam kon zitten. Ik kon hem alsnog mailen voor vragen. En ja hoor, na een week versuft beest teruggevonden. Heel fijn dat je de deskundige kunt mailen en snel antwoord terugkrijgt!


Door Kai op 30 juni 2017

Is het mogelijk om morgen een wespennest te verwijderen ?


Door Tijmen-vanSteeg op 6 juli 2017

Ja dat is zeker mogelijk
Tijmen


Door Angela op 6 juli 2017

‘S avonds contact opgenomen en Tijmen reageerde gelijk. Hij kwam de volgende dag het wespennest in onze tuin inspuiten met gif. Met resultaat, een uur later al nauwelijks meer activiteit. (Met de garantie dat als het toch niet gewenste resultaat had we weer konden bellen maar dat was waarschijnlijk niet nodig).
Super snelle service, vriendelijke rustige man. Aanrader!


Door Moniek op 30 juli 2017

Letterlijk, binnen 30 minuten nadat ik het nest ontdekte, stond Tijmen het al te verdelgen. Binnen een dag waren alle wespen dood en konden wij weer genieten van onze tuin!

Plaats een reactie


*